Élményfürdő

A gyógyvizes élménystrand minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt az aktív pihenésre és üdülésre vágyóknak, a gyógy- és termálvíz szerelmeseinek, a gyógyvíz adottságainak számtalan előnyével.


Kiszakadni a napi rohanásból, átadni magunkat a pihenésnek és csak élvezni a simogató napfényt, a frissítő termálvizet és a gondtalan semmittevést egy finom koktéllal, vagy egy jó könyvvel a kezünkben, a medence partján, míg a gyerekek önfeledten csúszdáznak. A termálvizes élménymedencéből közvetlenül a vízből kérheti és élvezheti a mediterrán vízi koktélbár különlegességeit.

Kell ennél több egy jó pihenéshez? 

 Session Hotel Ráckeve - Élményfürdő Vízi koktélbár
Session Hotel Ráckeve - Családi élménymedence
Session Hotel Ráckeve - Élményfürdő

Jöjjön el hozzánk, és tapasztalja meg egy mediterrán üdülőhely kényeztetését kiváló ár-érték arány és kedves, figyelmes vendéglátás mellett! Nem fog csalódni.

Szabadtéri élményfürdőnk tavasztól őszig várja a nap és a víz szerelmeseit. Minden korosztály számára tartogat meglepetéseket és személyre szabott szolgáltatásokat különböző felnőtt- és gyermekmedencékkel, élményelemekkel, kellemes pihenőterekkel és számos vendéglátóegységgel.

Próbálta már az éjszakai fürdőzést?

Nálunk minden héten megtapasztalhatja ezt a különleges élményt!

Szombatonként egészen hajnali 1 óráig élvezhetik a wellness szolgáltatásokat, míg a kültéri ülőmedencében akár a csillagok alatt ejtőzve romantikázhat kedvesével.

 

 Session Hotel Ráckeve - Éjszakai fürdőzés

Kisgyermekek számára homokozó, játszótér, melegvizes gyermekmedencék mini csúszdákkal, vízi kalandpark, a szállodában kiságy, babakád, fellépő, wc szűkítő, az étteremben etetőszék áll rendezésre. 

 Session Hotel Ráckeve - Gyerekmedence
Session Hotel Ráckeve - Csúszdapark

A tinik is megtalálják számításukat:

 • Csúszdapark: fekete lyuk csúszda, UFO csúszda, 3 pályás szinkron csúszda, Kamikaze csúszda (felár ellenében)
 • Sportpályák: bitumenes pálya foci-, tengó-, kézilabda, kosárlabdázási lehetőséggel,
 • Homokos strandröplabda pályák állnak rendelkezésükre

Nyugdíjasok újjászületése

A gyógyvizes medencékből kilépve az újjászületés teljes élményében lesz része, amely bizonyított: az ország legkülönbözőbb tájairól érkezők egyöntetű hitvallása: az számtalan gyógyító hatású összetevővel rendelkező, orvosilag igazolt gyógyvíz az ország egyik legkiemelkedőbb hatású gyógyvize.

Session Hotel Ráckeve - Termál Élménymedence

Az alábbi szolgáltatások várják:

 • Termál élménymedence nyakzuhanyokkal, vízköpővel, pezsgőágyakkal, vízi gombával
 • Termál ülőmedence, családi medence, gyermekmedence mini csúszdával, úszómedence
 • Vízi röplabda medence
 • Beach klub vízi koktélbár
 • Csúszdapark: fekete lyuk csúszda, UFO csúszda, 3 pályás szinkron csúszda, Kamikaze csúszda
  (Az óriás csúszdák külön belépő vásárlásával vehetők igénybe.)
 • Sportmedence mászókötéllel
 • Vízi kalandpálya, sodrófolyosó

Töltődjön fel a kevei gyógyvízzel

A gyógyvizes medencékből kilépve úgy érzi majd, 10 évet fiatalodott. Érdemes kipróbálni, csodás érzés! Az ország minden tájáról járnak hozzánk vendégek, akik már megtapasztalták gyógyvizünk és kezeléseink kiemelkedő, orvosilag is igazolt hatásait. 

A magas ásványi anyag tartalmú ráckevei gyógyvíz elsősorban mozgásszervi megbetegedések, reumatikus fájdalmak, nőgyógyászati problémák és műtét utáni hegek kezelésére javallott.


Az élményfürdővel kapcsolatos aktuális és bővebb információkért az Aqua Land Termál és Élményfürdő hivatalos weboldalán tájékozódhat.