A családról

A családról

Komplexumunk története 30 évvel ezelőttre nyúlik vissza, ekkor köteleződött el a Karcagi család örökre a turizmus iránt. A város vezetése a családfőt, Karcagi Sándort kérte fel arra, hogy az 52 fokos, 1040 méter mélyről feltörő termálvízre alapozva turisztikai komplexumot, attrakciót építsen. 

Session Hotel Ráckeve - Családról

Az 5 hektáros, meseszép Duna-parti területen először a kültéri medencék, majd a fedett fürdő készült el családi összefogásban, 2011-ben pedig a 25 szobás, családias hangulatú négycsillagos szálloda is megnyílt a vendégek előtt.

Büszkék vagyunk rá, hogy ma is családi vállalkozásként működünk, annak minden előnyével, személyességével. A szállodát is eszerint üzemelteti a család, olyan gondos odafigyeléssel, mint ahogy a saját házat szokás építgetni, csinosítgatni.

Az egyes létesítményeket már a második generáció, három testvér irányítja. A szigetszentmiklósi létesítményt a legidősebb fiú, Karcagi Csaba, a ráckevei fürdőt és kempinget a legkisebb fiú, ifj. Karcagi Sándor, míg a szállodát és konferencia központot pedig Karcagi Etelka, a középső lánygyermek igazgatja.