Programok a szállodán belül

A komplexum egy könnyed szaunázós hétvégére ugyanúgy ideális, mint egy családi jubileum, baráti összejövetel, vagy céges továbbképzés megtartására. 


Szaunafelöntések

A szaunázás testet és lelket felfrissítő, közkedvelt wellness kikapcsolódás, amely rendkívül élvezetes tud lenni. Pláne, ha profi szaunamesterek különböző felöntésekkel is kényeztetnek bennünket! Hagyja magát elvarázsolni.

Szállodavendégeink díjmentesen részt vehetnek a naponta megrendezésre kerülő szauna programokon.

Session Hotel - Szaunafelöntés

Session Hotel - Finn szaunaest
Tradicionális finn szaunaest

Időről időre igazi különlegességgel várjuk a szaunázás szerelmeseit!
Szaunázzon úgy, ahogyan a „nagy könyvben meg van írva”, ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szokás. Szaunalepedőben, fürdőruha nélkül, végighaladva a szaunázás minden lépésén a szaunába lépés előtti zuhanytól a hűsítő csobbanáson át, egészen a szeánszot lezáró pihenésig. Ez történik a nagy befogadóképességű Mester szaunában, korlátlan tea- és ásványvíz fogyasztással, autentikus hangulatban.


Éjszakai fürdőzés

Az Aqua Land komplexumban minden szombaton éjszakai fürdőzésre várjuk a vendégeket, amely a szálloda vendégei számára díjmentes, napi karszalaggal látogatható.

Ilyenkor olyan arcát tapasztalhatjuk meg a fürdőnek, amelyet máskor sosem. Egészen hajnali 1 óráig élvezhetjük a testet-lelket felüdítő, forró gyógyvíz jótékony hatását – akár a kinti medencéink valamelyikében!

Session Hotel - Éjszakai fürdőzés

Session Hotel - Étterem
Gasztronómia

Tegyen ínycsiklandó ízutazást a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeinek világába séfünk segítségével, és ismerkedjen meg kulináris ételkülönlegességeinkkel a körpanorámás a'la carte éttermünkben a medencék partján, vagy a tó mellett, romantikus, mediterrán hangulatban. 

Éttermünkben időről időre tematikus gasztronómiai esteket rendezünk. 


Programkavalkád a teljesség igénye nélkül:
  • A vendégek bevonásával interaktív borkóstoló, kürtőskalács sütő, koktélkészítő, bonbonkészítő, leveles tésztasütő programok
  • Az Aqua Land Élményfürdő területén gyógyvízzel töltött medencéink szabadtéren is rendelkezésre állnak (szombaton éjszakai nyitva tartással), éjszakai fürdőzés, vízi koktélbár, filmvetítés a medencéből
  • különleges masszázsprogramok 
  • A vendégek a vízi röplabda medencében, strandröplabda pályáinkon, aszfaltozott sportpályán is összecsaphatnak
  • Látvány malacsütés